Muggels by Gijs

28 augustus 2024

Nieuw avontuur

Gijs Hoevenaars was achttien jaar lang een vertrouwd gezicht en vaste waarde in tweesterrenrestaurant De Lindehof van Soenil Bahadoer. Hij begon als jonge leerling en werkte zich op tot chef de cuisine van de De Lindehof . “Het waren bijzondere en leerzame jaren bij De Lindehof, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur”, aldus Gijs.

Muggels by Gijs

Theo van Lith als gastheer en  Gijs als chef de cuisine  slaan de handen ineen onder de naam Muggels by Gijs. Deze naam markeert een nieuwe start met een verfijnd culinair concept. “Muggels by Gijs wordt een casual restaurant met een hoogwaardig menu. We bouwen samen voort op het shared dining-concept, maar zullen het verder verfijnen met mooie en ecologische producten”, aldus Gijs, die als chef-kok en mede-eigenaar zijn expertise en passie toevoegt aan het Udense restaurant.

Muggels by Gijs is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00.