MENU VAN DE CHEF
Laat je verrassen door de creativiteit van onze chef met een exclusief
4-, 5- of 6-gangen menu,
speciaal samengesteld om jouw culinaire zintuigen te prikkelen
Dit menu wordt per tafel geserveerd
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën,
geef dit dan door bij de bestelling en reservering
4-gangen 70
5-gangen 85
6-gangen 100
Wijnarrangement
Per glas 9.50
4-gangen 35
5-gangen 45
6-gangen 55
Eventuele extra’s:
Scropino +10
Kaas ipv dessert +7.50
Assortiment kaas +17
A LA CARTE
VOORGERECHTEN
Voorgerechten
Bluefin tonijn – Five Spice – Citrus – Soja 22
Sashimi van Balfegó tonijn met chutney van avocado, pakketje van ingelegde groenten met vinaigrette van citrus en soja
Tartelette met tartaar van Balfegó tonijn, crème van teriyaki en gel van citrus
Gebakken Balfegó tonijn met five spice, gelakt buikspek en schuim van kokos en masala
Rundertartaar – Ganzenlever – Merg 24
Handgesneden rundertartaar met terrine van ganzenlever, crème van geroosterde knolselderij, jus van knolselderij en rundermerg
Briochetoast met gebakken ganzenlever, crème van kruiden
Knolselderij – Tonburi – Karnemelk 18
Gepofte knolselderij, gyoza, mousse van knolselderij, gemarineerde tonburi, frisse kruidensla, vinaigrette van karnemelk en groene kruiden
TUSSENGERECHTEN
Rode mul – Kaffir – Aromaten 21
Gebrande rode mul met groenten aromaten, rollade van kool, groene mango en saus van kaffir limoen
Zwezerik – Langoustine – Kalfsjus 25
Gebakken zwezerik gelakt met schaaldierenjus, crosnes, zuurkool, quinoa, gebakken langoustine en kalfsjus
Rendang – Gefermenteerde Kool – Soja 20
Indisch stoofvlees met gefermenteerde kool en een jus van soja
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw – Witlof – Braadjus 29
Gebakken kabeljauw met een kruidenmousseline, gekonfijt witlof en braadjus
Zeetong – Citrus Beurre Blanc 52
Gebakken zeetong met saus van citrus beurre blanc
Tournedos – Rode Wijnsaus 45
Gebakken Argentijnse Black Angus tournedos 200 gram met rode wijnsaus
Extra: gebakken ganzenlever en saus van truffel +10
Japanse Wagyu entrecote A5 200 gram 75
Japanse Wagyu geserveerd met jus van miso
Spitskool Rendang – Gefermenteerde Kool 24
Indische stoof van spitskool met gefermenteerde kool en een jus van sereh
Bijgerechten
Haricots verts – Gado gado – Kokos 9
Haricots verts met saus van gado gado en crunch van kokos
Geroosterde Bloemkool – Vadouvan 9
Geroosterde bloemkool met Vadouvan curry
Aardappelgratin – Truffel – Comté 9
Aardappel uit Odiliapeel gegratineerd met truffel en Comté kaas
DESSERT
Ananas – Crème Karamel – Bbq 15
Ananas gelakt en geroosterd op de bbq met crème karamel, sorbet van ananas en crème van verveine.
Chocolade – Peer – Andilliman Peper – Yuzu 15
Délice van chocolade met chutney van peer, sorbet van peer en specerijen, vinaigrette van citrus en andiliman peper
Mango – Passievrucht – Rode Peper 15
Mousse van spicy mango, sorbet van passievrucht, compote van mango en rode peper en vinaigrette van passievrucht
Selectie van kazen 17
5 soorten kaas geserveerd met ananas-chili marmelade, bospeen marmelade, vijgen chutney, brood en gebrande noten