MENU VAN DE CHEF

Laat je verrassen door de creativiteit van onze chef met een exclusief

4-, 5- of 6-gangen menu,

speciaal samengesteld om jouw culinaire zintuigen te prikkelen

Dit menu wordt per tafel geserveerd

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën,

geef dit dan door bij de bestelling en reservering

4-gangen    70

5-gangen    85

 6-gangen   100

 

Wijnarrangement

Per glas      9.50

4-gangen   35

5-gangen   45

6-gangen   55

Eventuele extra’s:

Scropino                        +10

Kaas ipv dessert             +7.50

Assortiment kaas           +17

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Voorgerechten

Bluefin tonijn – Five Spice – Citrus – Soja                                      22

Sashimi van Balfegó tonijn met chutney van avocado, pakketje van ingelegde groenten met vinaigrette van citrus en soja

Tartelette met tartaar van Balfegó tonijn, crème van teriyaki en gel van citrus

Gebakken Balfegó tonijn met five spice,  gelakt buikspek en schuim van kokos en masala

Rundertartaar – Ganzenlever – Merg                                              24

Handgesneden rundertartaar met terrine van ganzenlever, crème van geroosterde knolselderij, jus van knolselderij en rundermerg

Briochetoast met gebakken ganzenlever, crème van kruiden

Knolselderij – Tonburi – Karnemelk                                                18

Gepofte knolselderij, gyoza, mousse van knolselderij, gemarineerde tonburi, frisse kruidensla, vinaigrette van karnemelk en groene kruiden

TUSSENGERECHTEN 

Rode mul – Kaffir – Aromaten                                                   21

Gebrande rode mul met groenten aromaten, rollade van kool, groene mango en saus van kaffir limoen

Zwezerik – Langoustine – Kalfsjus                                           25

Gebakken zwezerik gelakt met schaaldierenjus, crosnes, zuurkool, quinoa, gebakken langoustine en kalfsjus

Rendang – Gefermenteerde Kool – Soja                                 20

Indisch stoofvlees met gefermenteerde kool en een jus van soja

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw – Witlof – Braadjus                                                      29

Gebakken kabeljauw met een kruidenmousseline, gekonfijt witlof en braadjus

Zeetong – Citrus Beurre Blanc                                                     52

Gebakken zeetong met saus van citrus beurre blanc

Tournedos – Rode Wijnsaus                                                         45

Gebakken Argentijnse Black Angus tournedos 200 gram met rode wijnsaus

Extra:  gebakken ganzenlever en saus van truffel  +10

 

Japanse Wagyu entrecote A5 200 gram                                      75

Japanse Wagyu geserveerd met jus van miso

Spitskool Rendang – Gefermenteerde Kool                               24 

Indische stoof van spitskool met gefermenteerde kool en een jus van sereh

Bijgerechten

Haricots verts – Gado gado – Kokos                                           9

Haricots verts met saus van gado gado en crunch van kokos

Geroosterde Bloemkool – Vadouvan                                           9
Geroosterde bloemkool met Vadouvan curry

Aardappelgratin – Truffel – Comté                                               9
Aardappel uit Odiliapeel gegratineerd met truffel en Comté kaas

DESSERT

Ananas – Crème Karamel – Bbq                                                     15

Ananas gelakt en geroosterd op de bbq met crème karamel, sorbet van ananas en crème van verveine.

Chocolade – Peer – Andilliman Peper – Yuzu                               15

Délice van chocolade met chutney van peer, sorbet van peer en specerijen, vinaigrette van citrus en andiliman peper

Mango – Passievrucht – Rode Peper                                             15

Mousse van spicy mango, sorbet van passievrucht, compote van mango en rode peper en vinaigrette van passievrucht

                                                                                                                                                   

Selectie van kazen                                                                           17

5 soorten kaas geserveerd met ananas-chili marmelade, bospeen marmelade, vijgen chutney, brood en gebrande noten